SEGRE

BARRIS PERSONES GRANS

Els centres de dia del Barri Antic i Magraners amplien els seus actuals serveis

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els dos centres de dia que actualment gestiona l’ajuntament, el de Magraners i el de Santa Clara, al Centre Històric, han ampliat els seus serveis per atendre les necessitats diàries de les persones grans. En el cas del dels Magraners, començarà a donar servei els caps de setmana després que els veïns i usuaris de l’equipament així ho sol·licitessin. Actualment aquest centre disposa de trenta places, vint de les quals estan concertades amb la Generalitat de Catalunya.

En el cas del de Santa Clara, s’oferirà servei de menjador per a les persones grans del Barri Antic, cosa que ja fa el de Magraners. El centre de dia del Centre Històric va obrir l’estiu passat i compta amb vint places concertades. Així mateix, l’ajuntament també va informar que el centre preveu obrir ben aviat un servei de bugaderia. El motiu pel qual l’ajuntament ha decidit ampliar els serveis és perquè així podrà donar cobertura a tota la població gran d’aquests dos barris.

El consistori va destacar que les persones interessades a assistir o participar en els actes dels centres hauran de demanar informació als serveis socials del barri.

Els centres de dia tenen com a objectiu ajudar en el seu dia a dia les persones grans que no poden ser autònomes, i evitar així el risc d’exclusió social i facilitar que es puguin relacionar amb els seus familiars i persones de la seua mateixa edat.

tracking