SEGRE

HABITATGE VOLUNTARIAT

Un grup d'escoltes ajuda a rehabilitar habitatges d'un edifici de la Mariola

Foto de família dels joves.

Foto de família dels joves.AJUNTAMENT DE LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un grup de 45 joves de diverses associacions d’escortes de Catalunya va participar durant aquesta setmana en la rehabilitació d’un bloc de pisos de la Mariola.

La iniciativa va sorgir del projecte La Murga, que té per objectiu dignificar els habitatges de persones en risc d’exclusió social col·laboren l’ajuntament i els Escoltes Catalans des de l’any 2012.

Respecte als treballs que van portar a terme, els 45 escoltes van pintar quatre habitacions i l’escala de la comunitat i els joves van tenir la possibilitat de fer aquestes activitats al costat de membres de les famílies beneficiades d’aquest projecte. Ahir, amb les obres ja acabades, es van reunir amb els tècnics municipals de serveis socials per reflexionar i debatre sobre l’experiència que han viscut aquests dies.

El projecte La Murga porta vuit anys en funcionament i des d’aleshores ha rehabilitat pisos en diversos punts de la ciutat. Si bé en les seues primeres anys el projecte va actuar bàsicament al Centre Històric, en les últimes edicions ho ha fet a la Mariola i els voltants, fins i tot al passeig de Ronda.

A banda d’ajudar persones en risc d’exclusió social, La Murga també pretén conscienciar els joves per ser participatius i solidaris.

tracking