SEGRE

RELIGIÓ EQUIPAMENTS

Els musulmans de Lleida es canviaran de local per resar

Musulmans resant ahir al migdia al Pavelló 4, al costat de l’Aplec del Caragol.

Musulmans resant ahir al migdia al Pavelló 4, al costat de l’Aplec del Caragol.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La comunitat islàmica de Lleida es traslladarà al maig del Palau de Vidre per anar a resar al pavelló 4 de la Fira als Camps Elisis. És el tercer any consecutiu en què la Paeria els lloga aquest espai de la Fira, per 3.500 euros al mes, ja que el Palau de Vidre estarà ocupat per diferents activitats, com les Festes de Maig i l’Aplec del Caragol.

El portaveu del col·lectiu, Abderllatif Láatabi, va explicar ahir que almenys cinc-cents musulmans aniran a resar al pavelló 4 de l’1 al 31 de maig, encara que l’Aplec acaba el 2 de juny per no coincidir amb el mateix cap de setmana de les eleccions municipals, el 26 de maig.

Láatabi va assenyalar que vol traslladar a la Paeria les dos propostes per construir una mesquita a la ciutat, després que el mes de gener passat la cònsol general del Marroc a Tarragona, Saloua Bichri, digués que el país està disposat a finançar i ajudar en la construcció d’una mesquita a Lleida. Láatabi va explicar que fa uns mesos va demanar cita amb l’alcalde, Fèlix Larrosa, per traslladar-li les seues propostes, “però encara no ens ha citat”.

En aquest sentit, creu que la Paeria els trucarà després de les eleccions municipals. La cònsol va avançar que, quan li arribi el projecte de la mesquita, el Marroc actuarà.

tracking