SEGRE

URBANISME VIA PÚBLICA

Renoven el paviment amortidor de disset àrees de jocs infantils de sis parcs de Lleida

Àrea de jocs de la plaça l’Esplai de la Bordeta.

Àrea de jocs de la plaça l’Esplai de la Bordeta.PAERIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La regidoria d’Urbanisme de la Paeria té previst iniciar avui la renovació del paviment amortidor de disset àrees de jocs infantils de sis parcs i places de la ciutat, una actuació que executarà l’empresa Transports i Excavacions Teixidó SA, amb un pressupost de licitació de 31.673,75 euros.

Les obres, que preveuen la renovació d’una superfície de 483 metres quadrats en global, començaran avui a la plaça l’Esplai de la Bordeta, on es canviarà el paviment en tres àrees de joc. L’objectiu d’aquesta actuació és renovar el tipus de paviment actual de sorra de les àrees de seguretat d’alguns jocs infantils en diferents places, per millorar el correcte amortiment en cas de caiguda d’un menor, de manera que es col·locarà un altre tipus de sorra.

A banda de la plaça l’Esplai, aquest projecte contempla actuar en quatre àrees més de joc de la plaça de Tiurana, també al barri de la Bordeta. Els altres parcs infantils on està prevista la renovació del paviment amortidor per aquest projecte són a la plaça Francesc Viadiu (al barri de Balàfia), en quatre zones de jocs; dos a la plaça Pablo Iglesias (al barri de Cappont); uns altres dos, a la plaça Victorina Vila (a Joc de la Bola) i dos més, a la plaça de Lo Marraco (al barri de Pardinyes).

tracking