SEGRE

ECONOMIA ELECCIONS

Jaume saltó presenta la candidatura a la cambra formada per 26 empresaris

Jaume Saltó.

Jaume Saltó.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jaume Saltó, president de Pimec, presentarà avui la candidatura per liderar la Cambra de Comerç de Lleida, formada per un grup de 26 empresaris del territori. Al pati de l’edifici H1 del parc científic i tecnològic de Gardeny, Saltó presentarà els cinc eixos del programa per a l’entitat a desenvolupar durant els pròxims quatre anys. Un portaveu de la candidatura de Saltó va indicar que tenen previstos actes de campanya i reunions amb empresaris, comerciants i associacions a la capital i diferents punts de la província, i va afegir que compten que no serà l’únic candidat. En aquest sentit, el president de la Coell, Josep Maria Gardeñes, no va confirmar ahir si optarà finalment o no a la presidència de la Cambra.

En total, es van presentar 74 candidatures per a les 28 vocalies dels diferents sectors empresarials representats a l’entitat, tot un rècord. La votació, exclusivament telemàtica, serà del 2 al 7 de maig. El dia 8 de maig es podrà votar en una terminal a la seu de la Cambra. Després es constituirà el ple, que al juny escollirà el president.

D’altra banda la campanya a la Universitat de Lleida per a les eleccions a rector també s’inicia avui. Jaume Puy, actual vicerector d’Investigació, és l’únic candidat.

tracking