SEGRE

DETENCIÓ URBANA

Sorprès al robar en un cotxe aparcat al barri de Pardinyes

Vista exterior de la comissaria de la Guàrdia Urbana.

Vista exterior de la comissaria de la Guàrdia Urbana.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana va detenir dissabte passat a la matinada un home acusat de robar a l’interior d’un cotxe estacionat al carrer Pintor García Lamolla, al barri de Pardinyes.

La detenció es va produir després que la Guàrdia Urbana fos alertada a les 3.20 hores de la presència d’un individu que havia trencat el vidre d’un turisme. Una patrulla es va desplaçar fins al lloc i va localitzar el cotxe amb l’interior remenat. Els policies van iniciar una recerca pels voltants i poc després van detectar un home al carrer Baró de Maials que coincidia amb la descripció facilitada. Els agents van donar l’alto a l’home i el van identificar. També el van escorcollar i li van trobar unes ulleres de sol, un carregador de mòbil i un llapis de memòria.

L’home, de vint-i-set anys i nascut al Marroc, va ser arrestat com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força a l’interior de vehicle. Així mateix, també el van denunciar administrativament per tinença de drogues ja que li van trobar haixix. La substància li va ser decomissada.

tracking