SEGRE

El debat electoral del Grup SEGRE tanca divendres la campanya

Per primera vegada, el debat es podrà seguir en streaming a segre.com

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Divendres 26 d'abril a les 10:30h tindrà lloc a l'Auditori Enric Granados de Lleida el debat electoral organitzat pel Grup Segre, que com és tradició, tanca les campanyes electorals. Per primera vegada, els espectadors tindran l'oportunitat de seguir el debat en streaming a partir de les 10.30h a través de segre.com 

Hi participaran els caps de cartell per Lleida de les principals formacions polítiques que es presenten a les eleccions generals del 28 d'abril, exceptuant Jordi Turull, que serà substituït per Concep Cañadell, segona de la llista de JxCat al Congrés per les comarques de Ponent, Pirineu i Aran. La resta de ponents seran Xavier Eritja, d'ERC; Jaume Moya, d'En Comú-Podem, i Dante Pérez, del Partit Popular. També hi intervindran Montse Mínguez, del PSC, i Maria Burrel, de Ciutadans, candidates de dues formacions que no van obtenir representació al Congrés per Lleida a les últimes eleccions generals.

El debat, moderat pel subdirector de Lleida Televisió Santi Roig, s'estructurarà en sis blocs: política territorial, ocupació, agricultura, infraestructures, polítiques d'igualtat i cultura i es podrà veure per Lleida Televisió el mateix divendres a les 21:30h. 

Els sis protagonistes del debat electoral.

El debat electoral del Grup SEGRE tanca la campanya

tracking