SEGRE

SUCCESSOS MOSSOS D?ESQUADRA

Empresonat un veí de Lleida per atracar a punta de ganivet 2 taxistes

Va ser detingut dijous a la matinada després que cometés el segon assalt || Va amenaçar els conductors durant el trajecte per robar la recaptació

L’atracador va agafar un dels taxis a la parada de Prat de la Riba amb Ricard Viñes.

L’atracador va agafar un dels taxis a la parada de Prat de la Riba amb Ricard Viñes.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van detenir dijous a la matinada un veí de Lleida de 31 anys i nacionalitat espanyola acusat d’atracar a punta de ganivet dos taxistes després de pujar instants abans al seu vehicle com a client. L’home, que té antecedents penals per fets similars, va ser arrestat com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb intimidació. Va passar ahir a disposició judicial i el magistrat li va decretar ingrés preventiu a la presó, segons van informar fonts pròximes al cas. La detenció es va produir quatre hores després que l’atracador cometés el segon atracament. Aquest es va produir cap a les 22.00 hores de dimecres, quan va pujar a un taxi a l’avinguda Blondel.

El vehicle va iniciar el trajecte, però poc després el client va treure un ganivet, va amenaçar per l’esquena el taxista i li va exigir que li donés la recaptació. Després d’aconseguir els diners, va sortir corrents. Amb la descripció facilitada per la víctima, que va resultar il·lesa, la policia catalana va desplegar un dispositiu de recerca per la zona que va donar resultat cap a les dos de la matinada amb la detenció del presumpte autor al carrer Bisbe Ruano.

Va acovardir les dos víctimes per l’esquena i va fugir quan va aconseguir la recaptació

Una vegada a comissaria, els agents el van relacionar amb un cas idèntic que s’havia produït tot just dos dies abans amb el mateix modus operandi. Concretament, el primer atracament es va produir dimarts cap a les quatre de la matinada quan l’atracador va agafar un taxi a la parada que hi ha a l’avinguda Prat de la Riba amb la plaça Ricard Viñes.

Després de diversos minuts de trajecte i quan es trobaven a l’altura del carrer Saturn, al barri de la Mariola, l’individu va treure un ganivet, va amenaçar el conductor i va fugir amb els diners que havia recaptat durant el tot el servei. L’arrestat va passar ahir al matí a disposició judicial i el magistrat va decretar l’ingrés preventiu a presó sense fiança.

tracking