SEGRE

Condemnat a 12 anys de presó per violar cada dia la fillastra durant 6 anys i deixar-la embarassada

L'acusat, durant la seua declaració en el judici a l'Audiència de Lleida.

L'acusat, durant la seua declaració en el judici a l'Audiència de Lleida.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Audiència de Lleida ha condemnat a 12 anys de presó un home de 51 anys per violar cada dia la fillastra durant 6 anys i deixar-la embarassada.

Concretament, ha condemnat l'acusat a 12 anys de presó per un delicte continuat d'abusos sexuals i deu anys de llibertat vigilada. El tribunal també li ha tret la custòria de les seves dues filles menors durant sis anys i li prohibeix atansar-se a menys de 200 metres del domicili de la víctima així com comunicar-s'hi. A més, imposa una indemnització de 20.000 euros a la víctima.

La menor es va criar amb els abusos La nena que va patir violacions gairebé diàries per part del seu pare adoptiu, durant sis anys, va explicar que aquestes van començar quan feia pocs dies que ella havia arribat a Lleida procedent de Bolívia, amb 10 anys, i que es van allargar fins als 16 anys. Durant el judici, a l'Audiència de Lleida, va declarar, protegida per una mampara, que es va "criar" amb aquests abusos, que no va saber com reaccionar perquè feia pocs dies que havia arribat, que es quedava bloquejada i que tenia por d'explicar res. Va concretar que el seu pare legal l'obligava a fer-li fel·lacions i la violava fins al punt que quan tenia 13 anys la va deixar embarassada. Va ser l’acusat, el seu pare legal, qui li va comprar la prova d’embaràs i la va portar a una clínica per avortar, quan ja havia complert els 14.

tracking