SEGRE

TRÀNSIT ACCIDENTS

Ferit en una col·lisió entre un cotxe i un camió a Pardinyes

Els Bombers van haver de rescatar el conductor, que es va quedar atrapat - L’accident va mobilitzar dos dotacions dels Bombers de la Generalitat per excarcerar el conductor del turisme, que es va quedar atrapat després de l’impacte. Després d ...

Els Bombers van haver de rescatar el conductor, que es va quedar atrapat - L’accident va mobilitzar dos dotacions dels Bombers de la Generalitat per excarcerar el conductor del turisme, que es va quedar atrapat després de l’impacte. Després d ...GUARDIA URBANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 32 anys va resultar ferit ahir a la matinada al xocar amb el cotxe contra un camió a l’entrada al polígon El Segre des del pont de Pardinyes. Segons van informar els Bombers de la Generalitat, els fets van tenir lloc pocs minuts després de les cinc de la matinada quan, per causes que es desconeixen i s’investiguen, es va produir una col·lisió.

L’accident va mobilitzar dos dotacions dels Bombers per excarcerar el conductor del turisme, que es va quedar atrapat a l’interior i va haver de ser traslladat a l’hospital Arnau de Vilanova amb ferides de diversa consideració. Al lloc també van anar diverses patrulles de la Guàrdia Urbana i dos ambulàncies medicalitzades del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que, després de revisar l’estat del ferit, van decidir traslladar-lo a l’Arnau amb pronòstic menys greu.

Fa tot just unes setmanes, un home d’edat avançada també va haver de ser evacuat a l’hospital amb diverses contusions al perdre el control del cotxe i xocar contra una zona enjardinada al carrer Alfarràs, a Pardinyes. Així mateix, el passat 24 d’abril un turisme va col·lidir contra un fanal al pont de Pardinyes. Els fets van tenir lloc poc després de les vuit i fins al lloc es van desplaçar patrulles de la Urbana i una ambulància del SEM, encara que en aquesta ocasió el conductor va resultar il·lès de l’impacte.

tracking