SEGRE

URBANA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Dos detinguts per agredir dones a Lleida ciutat

Als barris del Secà i els Magraners

Vista exterior de la comissaria de la Guàrdia Urbana.

Vista exterior de la comissaria de la Guàrdia Urbana.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir dimecres dos homes com a presumptes autors de sengles delictes de violència de gènere per agressions a dones. El primer dels casos va tenir lloc a les 16.30 hores al carrer Apòstol Sant Jaume, al barri del Secà, quan una patrulla va acudir al ser alertada d’una baralla. A l’arribar al lloc, hi havia dos homes i una dona molt alterats. Testimonis que van presenciar els fets van explicar que un dels homes havia agafat la dona pel coll i l’havia tirat a terra. A més a més, a l’intentar evitar-ho, els dos individus van intentar agredir-los. La Guàrdia Urbana va activar una ambulància però, a pesar de les contusions que presentava, la dona no volia ni denunciar ni rebre atenció.

Finalment, els agents van detenir un dels homes, de 48 anys, per un delicte de violència de gènere, i l’altre també va ser arrestat perquè tenia en vigor una ordre de detenció.

Denunciat dos dies abans

El segon cas es va produir cap a les 23.00 hores al pavelló municipal dels Magraners. Els agents van identificar dos dels individus que havien participat en l’aldarull i van comprovar que un d’ells, de 37 anys, havia estat denunciat per l’agressió a una dona dilluns a la nit. Per aquest motiu, el van arrestar com a presumpte autor d’un delicte de violència de gènere.

tracking