SEGRE

Demanen sis anys de presó per al detingut per la pedrada al mosso a l'exterior del Camp d'Esports

La fiscalia acusa el veí d'Alpicat, de 21 anys, d'atemptat als agents de l'autoritat i lesions

Dos companys atenen l’agent dels Mossos que va resultar ferit a l’acabament del partit.

Dos companys atenen l’agent dels Mossos que va resultar ferit a l’acabament del partit.JORDI ECHEVARRÍA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La fiscalia demana sis anys i tres mesos de presó per al jove de 21 anys veí d'Alpicat (Segrià) acusat de ferir un mosso d'una pedrada després d'un partit del Lleida Esportiu. Els fets van passar a l'exterior del Camp d'Esports de Lleida, el 27 d'octubre passat, quan va acabar el partit de futbol de segona divisió B entre el Lleida Esportiu i l'Hércules d'Alacant. També sol·licita que l'acusat indemnitzi l'agent amb més de 12.000 euros pels danys i seqüeles patides.

Segons la fiscalia, el 27 d'octubre després del partit, seguidors del Lleida del grup 'Rudes' van escridassar i tirar pedres a seguidors de l'Hércules, que es dirigien cap als autocars, protegits pels Mossos d'Esquadra. També segons el ministeri públic, l'acusat va llençar una pedra contra els Mossos, que va impactar contra la cara d'un agent. El ferit va quedar inconscient a terra, amb el nas trencat i contusions al llavi, i va haver de ser traslladat a l'Hospital Arnau de Vilanova.

El ministeri fiscal sol·licita que s'imposin a l'acusat quatre anys i tres mesos de presó per un delicte d'atemptat a l'autoritat i dos anys de presó més per un delicte de lesions. A més, demana que l'acusat indemnitzi a l'agent amb 6.450 euros per les lesions i 6.000 euros més per les seqüeles patides.

El sindicat policial USPAC, que representa el mosso ferit, va presentar una querella contra el presumpte agressor i sol·licitava que se'l condemnés a una pena de deu anys pels dos delictes. Encara no hi ha data de judici.

tracking