SEGRE

Queixes al barri de l'Escorxador de Lleida per la proliferació de robatoris

L’associació de veïns demana més presència de la Guàrdia Urbana || També veu necessari millorar la il·luminació

Una vista de la plaça de l'Escorxador de Lleida.

Joves fereixen un home amb pedres a la plaça de l'Escorxador de LleidaAmado Forrolla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’associació de veïns Templers-Escorxador denuncia que cada setmana es produeixen al barri entre tres i quatre robatoris a la via pública i que alguns són amb violència. La presidenta veïnal, Marisa Arias, va assenyalar que “sobretot sostreuen mòbils i també trenquen els vidres dels vehicles”. Davant d’aquesta situació, que va precisar que tampoc era alarmant, va demanar a la Paeria més seguretat “i que hi hagi més cotxes de la Guàrdia Urbana patrullant”.

També va denunciar que hi hagi lladres que arranquin cables de fanals, “quan ja hi ha poca il·luminació”. La seguretat és una qüestió que vol per als veïns, però Arias va manifestar que “també volem que ells tractin bé el barri, ja que els valors entre la gent jove s’han perdut”. Va dir que “ara que arriba la calor, molts s’estaran a la plaça de l’Escorxador fins tard, i molestaran els que volem dormir”. Respecte als canvis viaris a Lluís Companys i Acadèmia, Arias va dir que “no puc posicionar-m’hi a favor o en contra. Però sí que falten aparcaments, que és habitual aparcar en doble fila, que la connexió entre els carrers és molt dolenta i que passen menys autobusos”.

Va apuntar que els comerços són els més afectats i que “cal dinamitzar el barri”. Finalment, va explicar que “ens preocupa que hi hagi un local d’apostes i que atregui menors, per la qual cosa demanem d’aplicar la normativa al peu de la lletra”. Per la seua part, al Clot els veïns també s’oposen a un local d’apostes.

tracking