SEGRE

PSC

Larrosa crearà la comissionada d'alcaldia per a la igualtat

Per garantir que es compleixin les polítiques d’aquest àmbit || Proposa resituar al polígon les indústries de Pardinyes

Larrosa, durant l’acte que va tenir lloc ahir al Mirador dels Camps Elisis.

Larrosa, durant l’acte que va tenir lloc ahir al Mirador dels Camps Elisis.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El candidat a la reelecció com a alcalde de Lleida pel PSC, Fèlix Larrosa, va anunciar ahir que si governa crearà la comissionada d’alcaldia per a la igualtat, que serà una figura que vetllarà pel ple compliment de les polítiques d’igualtat en tots els àmbits, ja siguin públics, privats o associatius.

L’anunci el va fer acompanyat de les dones que conformen la seua candidatura i també es va comprometre a desenvolupar “de forma immediata un gran pacte contra la violència de gènere amb tots els col·lectius, empreses, associacions i entitats de la ciutat”.

Paral·lelament, Larrosa va visitar ahir al matí el barri de Pardinyes per explicar que pretén traslladar els espais industrials que hi ha al carrer Ramon Argilés als polígons.

El fet que hi hagi diversos equipaments industrials a Pardinyes és, segons assenyala Larrosa “conseqüència d’una acció de govern del que avui és el PDeCAT. Ho va decidir l’alcalde Oronich en el seu moment i va castigar els veïns de Pardinyes imposant una zona industrial en una àrea que hauria de ser zona verda”. Per aquest motiu, proposa “buidar els espais industrials de Pardinyes i crear un bosc urbà al costat de la plaça Josep Piñol”.

Així mateix, també crearà un “pla d’equipaments de proximitat”, l’objectiu del qual serà implantar espais residencials o de lleure per a la gent gran en barris com “Pardinyes, Cappont, Balàfia, la Bordeta o la Mariola. Tenim més de 24.000 persones majors de 65 anys i els hem d’oferir equipaments de qualitat com residències o centres de dia al més a prop possible”, va concloure Larrosa.

tracking