SEGRE

PP

Palau proposa més policia i serveis socials a la Mariola

“Acabarem amb les curses nocturnes”

Xavi Palau atén els mitjans a la Mariola.

Xavi Palau atén els mitjans a la Mariola.PP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Palau, alcaldable del Partit Popular a la Paeria, aposta per augmentar la presència policial i els serveis socials a la Mariola. “Hem d’incrementar la seguretat i els treballadors socials, per fer front a les deficiències que pateix el barri”, va assenyalar el candidat popular en una visita al barri. Palau va assegurar que durant les nits, carrers com a Cardenal Cisneros i avinguda Galileu Galilei “acullen autèntiques carreres de vehicles”. “Hem d’implementar més seguretat viària, per evitar les curses nocturnes que transcorren per la Mariola”, va afirmar.

D’altra banda, Palau va considerar que des del centre cívic de la Mariola s’han d’impulsar tallers formatius i de reforç escolar per als més petits i joves del barri. “Els serveis socials i els equips d’atenció a la infantesa i l’adolescència (EAIA) poden realitzar la seua tasca de suport per fomentar el seu progrés professional i personal”.

D’altra banda, la candidata del PP al Parlament Europeu, Dolors Montserrat, va afirmar que “al camp i a Espanya, quan millor els ha anat és quan ha governat el PP, perquè quan governa el PSOE el nostre país es converteix en irrellevant per al món” i va justificar que, a més, és el partit més gran d’Europa, amb “solvència”, “experiència” i “resultats”. Va afirmar que el Partit Popular és la “millor opció” per representar Espanya a Europa.

tracking