SEGRE

ELECCIONES

Raimat. L'ampliació del pont de les vies, per a aquest any

L’EMD de Raimat ha crescut quant a equipaments.

L’EMD de Raimat ha crescut quant a equipaments.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entitat municipal descentralitzada de Raimat s’ha beneficiat d’una evolució aquests últims anys que l’ha dotat d’una bressol, escola i més equipaments, però encara tenen alguns comptes pendents amb l’ajuntament.

Així ho assegura l’alcaldessa pedània, Eva Horcajada, que acaba el seu mandat assegurant que s’ampliarà el pont que passa per sobre de les vies del tren, “una autèntica necessitat per a Raimat, ja que eren un focus d’accidents, i està previst que l’ampliació es faci al llarg d’aquest any”. Paral·lelament, l’alcaldessa assenyala que la Paeria els deu “des de fa anys” un centre de dia per a persones grans, així com reparar el talús que hi ha al costat de la via del tren i del qual Adif ha de fer-se responsable, “ja que és competència seua”, assenyala Horcajada.

D’altra banda, confia que una vegada s’aprovi el nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) es puguin començar a construir més habitatges a Raimat. “Els necessitem perquè hi ha molta gent jove interessada a venir a viure aquí”, conclou.

tracking