SEGRE

BARRIS DE LLEIDA

Sucs. Renovar la xarxa de clavegueram, la prioritaritat

Els nuclis més allunyats de la ciutat, Sucs, Raimat i Llívia, no volen ser oblidats pel futur govern municipal. Demanen millorar la comunicació amb la ciutat i més habitatges i equipaments.

La plaça Major de Sucs, el cor de l’EMD.

La plaça Major de Sucs, el cor de l’EMD.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Situada a 23 quilòmetres del nucli urbà, l’entitat municipal descentralitzada de Sucs té una reivindicació molt clara i que ha estat objecte de polèmica l’estiu passat: la renovació de la xarxa d’aigües i clavegueram.

L’alcalde pedani, Guillem Boneu, assenyala que “necessitem una reforma de la xarxa d’aigües integral; actualment s’està fent al carrer dels Horts i ben aviat també es podrà fer al de Sant Jordi. Cal arreglar-ho per solucionar els problemes d’humitats que hi ha a la zona”.

Paral·lelament, tant els veïns com el president de l’EMD demanen al pròxim alcalde que habiliti un poliesportiu a Sucs o que posi una coberta a la pista de futbol.

“Així no hauríem de demanar als veïns utilitzar les seues naus per fer actes i esdeveniments quan hi ha mal temps i per a les festes majors”, assenyala l’alcalde pedani.

Així mateix, els veïns critiquen l’estat en què es troben els camins del voltant de l’entitat, encara que elogien el parc agrari.

tracking