SEGRE

El debat de Grup SEGRE tanca la campanya electoral

El debat de Grup SEGRE tanca la campanya electoral

El debat de Grup SEGRE tanca la campanya electoral

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lleida Televisió emet aquest divendres el debat que organitza el Grup SEGRE per a tancar la campanya electoral. La jornada, que se celebra al teatre de La Llotja de Lleida, tindrà una durada de dues hores i el moderarà el subdirector de Lleida TV, Santi Roig.

Hi participaran els caps de llista de les formacions amb representació a la Paeria i que es presenten a les eleccions municipals del 26 de maig: Fèlix Larrosa (PSC), Toni Postius (JxCat), Ángeles Ribes (Cs), Miquel Pueyo (ERC), Rosa Peñafiel (Crida), Xavier Palau (PP) i Sergi Talamonte (Comú).

Els caps de llista confrontaran els seus programes a través dels set blocs en que es dividirà el debat: la relació de Lleida amb el procés independentista, així com els efectes de l'aplicació de l'article 155; l'urbanisme, el pla general i els grans projectes de la ciutat; les finances i els impostos; la seguretat i la mobilitat; el paper que ha de jugar l'ajuntament en l'àmbit de la cultura i l'educació; les polítiques d'habitatge; i els barris i la participació ciutadana. Finalment, cada candidat disposarà d'un minut d'or per adreçar-se directament als electors i demanar el seu vot.

Horari d'emissió - 10:30 h en streaming a SEGRE.com i a Lleidatv.cat - 21:00 h a Lleida TV

tracking