SEGRE

La Paeria concedeix la llicència per a la construcció de l'escola de Pinyana

Segons l'ajuntament, el procediment s’ha retardat per mancances en la sol·licitud presentada per la Generalitat

L’escola Pinyana està íntegrament en barracons des que es va crear, el curs 2009-2010.

L’escola Pinyana està íntegrament en barracons des que es va crear, el curs 2009-2010.S.E.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Lleida ha atorgat, amb data del 17 de maig, la llicència urbanística per a la construcció de l’edifici de l’escola de Pinyana, a Balàfia. Segons el consistori, la tramitació d’aquest expedient s’ha retardat "com a conseqüència de les mancances en la documentació presentada per la Generalitat".

La regidoria d’Hàbitat Urbà de la Paeria ha defensat que ha trigat menys d’un mes en atorgar la llicència un cop la documentació presentada per la Generalitat ha estat completa i correcta. "El temps de tramitació efectiva del permís d’obres ha estat de 55 dies, mentre que el procediment s’ha endarrerit 63 dies per causes imputables a l’administració de la Generalitat", han afirmat des del consistori.

Respecte al conveni de la Paeria amb el departament d’Ensenyament per impulsar aquest centre escolar, "malgrat que l’ajuntament s’ha mostrat disposat a acordar-lo, mai s’ha tancat un text definitiu". El departament d’Ensenyament va trametre recentment un document al respecte que incorpora un compromís de condonació d’un deute d’1,3 milions d’euros de la Generalitat en impostos que té pendents amb la hisenda municipal. "La condonació d’impostos és impossible legalment, de manera que el text no és vàlid, i així s’ha fet saber ja a la delegació d’Ensenyament", ha explicat la Paeria a través d'un comunicat.

tracking