SEGRE

Miquel Àngel Cullerés, nou director dels Serveis Territorials de Cultura a Lleida

Havia estat director dels serveis d'Ensenyament en l'anterior mandat i ara substitueix Josep Borrell

Miquel Àngel Cullerés

Miquel Àngel Cullerés, nou director dels Serveis Territorials de Cultura a LleidaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Miquel Àngel Cullerés és el nou director dels Serveis Territorials del Departament de Cultura a Lleida en substitució de Josep Borrell, que s'ha jubilat recentment. Cullerés és llicenciat en Filologia Catalana, té un màster en Lingüística Aplicada i en Direcció Pública i també posseeix un diploma d'Estudis Avançats dins el programa de doctorat sobre 'La construcció europea: societat, cultura, dret i educació', i un postgrau sobre 'Correcció de textos orals i escrits'.

Del 2011 al 2018 va ser director dels Serveis Territorials del Departament d'Ensenyament a Lleida, quan la conselleria estava a mans del PDeCAT. També és professor de llengua i literatura catalans, des de 1998 i actualment formava part de l'equip de la delegació de Govern a Lleida.

Cullerés també ha estat director i redactor en cap de les revistes de la comarca del Pla d'Urgell 'Setze' i de la publicació de la Confederació d'Organitzacions Empresarials de Lleida, 'Àmbits'. És autor, entre altres, dels llibres 'Cent anys de premsa periòdica a Mollerussa' (1998); 'Josep Rosell Laporta. Un home, una vida' (2002); 'Història de la Cambra de Comerç i Indústria de Lleida' (1998); 'La COELL. 30 anys d'història' (2007) i 'El món dels àrids' (2001).

tracking