SEGRE

LLEIDA

De desnonada a un final feliç pactant un lloguer

Una família del Clot evita un segon llançament arribant a un acord amb la propietària || El primer es va paralitzar per la PAH

Yohanna, a l’habitatge que ha aconseguit mantenir a l’arribar a un acord amb la propietària.

Yohanna, a l’habitatge que ha aconseguit mantenir a l’arribar a un acord amb la propietària.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una dona que viu amb la neboda i la filla en un habitatge del Clot propietat d’una particular comptava les hores per al desnonament que estava previst per demà. No obstant, divendres a la nit la dona, Yohanna, va rebre la trucada de l’advocat en què li informava que, en teoria, havien arribat a un acord i la propietària de l’habitatge els deixava quedar-se al pis a canvi d’un lloguer. “Ens van informar que suposadament havien pactat el lloguer i jo em vaig treure un pes de sobre perquè ja em veia al carrer”, va dir Yohanna.

Ella vivia en aquest pis amb una altra persona, que era la titular del contracte del lloguer, però se’n va anar i Yohanna es va quedar en una vivenda el lloguer de la qual no estava al seu nom i que no podia pagar, ja que tan sols cobra 600 euros. El llançament de demà era la segona vegada que s’intentava després que la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) evités un primer intent fa dos setmanes. La plataforma va criticar que “té un 50 per cent de discapacitat no reconeguda i no ha rebut ajuda de serveis socials”. Finalment, el malson del desnonament ha acabat en final feliç.

tracking