SEGRE

JUSTÍCIA ARRESTOS

Detenen un matrimoni francès a Lleida contra el qual constava una ordre de recerca

Vista exterior de la comissaria de la Guàrdia Urbana.

Vista exterior de la comissaria de la Guàrdia Urbana.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana va arrestar divendres a la nit un matrimoni francès al qual li constava en vigor una ordre de detenció internacional. Segons va informar la Policia Local, els fets van tenir lloc pocs minuts després de dos quarts de deu de la nit al carrer Doctora Castells quan, amb motiu d’un control de documentació, els agents van comprovar que els constava una ordre d’arrest europea. El matrimoni, que viatjava en una petita autocaravana amb una menor d’edat, va ser traslladat a la comissaria dels Mossos d’Esquadra, a l’espera de passar a la disposició judicial.

Segons el balanç de la Guàrdia Urbana, en el que va d’any han detingut vint-i-dos persones a les quals els constava alguna ordre de recerca, una xifra molt similar a la de l’any passat, quan la Policia Local va arrestar vinti-tres persones. En la majoria de casos, es tracta d’ordres emeses per jutjats de les comarques lleidatanes per delictes de robatori amb força o furts. Una de les últimes actuacions va tenir lloc fa tot just dos setmanes, el dia 10 de maig, quan van detenir dos homes que tenien en vigor sengles ordres de recerca i detenció. Un dels arrestos es va produir al migdia a la mateixa comissaria quan un home va anar a denunciar el robatori d’un telèfon mòbil.

L’altre cas es va produir cap a les 20.00 hores durant un control de documentació a l’alberg municipal. Així mateix, a començaments de març van arrestar al Barri Antic un home de quaranta-tres anys per una ordre judicial per un delicte de robatori. A més a més, li van decomissar una bosseta amb marihuana, per la qual cosa també va ser denunciat per possessió de substàncies estupefaents.

tracking