SEGRE

ELECCIONES

Larrosa: “Seré el cap de l'oposició amb més experiència que ha tingut la Paeria”

Larrosa consola Joan Queralt, que queda fora de la Paeria.

Larrosa consola Joan Queralt, que queda fora de la Paeria.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El fins ara alcalde i candidat del PSC a la Paeria, Fèlix Larrosa, va admetre ahir estar “decebut per no haver pogut superar l’última tanca de la cursa d’obstacles”. “Semblava que l’havíem superat, però al final no ho vam fer per molt poc, per 81 vots. És dolorós pel sistema d’escrutini. Vam estar al davant fins al 93%”, va relatar.

Larrosa creu que ha perdut un edil i ha quedat com a segona força perquè li ha faltat temps al capdavant del govern per projectar el seu model de ciutat. A més, va assegurar que va haver de “lluitar contra tots els gegants que se m’apareixien”. “No ha sigut un combat fàcil, hi ha hagut molts elements en contra”, va subratllar Larrosa en aquest sentit.

Malgrat tot, va considerar que va obtenir un “bon resultat, després de la situació complicada que vivim”, i va anunciar que treballarà des de l’oposició “amb la màxima lleialtat a l’ajuntament i els lleidatans”. Així mateix, va afirmar estar “a disposició del meu partit i la ciutadania” i va afegir que serà “el cap de l’oposició amb més experiència que ha tingut la Paeria i l’alcalde ho ha de tenir en compte”.

Larrosa també veu difícil que un govern amb “un partit de dretes liberal i dos d’esquerres trobin punts en comú en el dia a dia, excepte en temes identitaris”. A més, creu que el nou govern “es trobarà dificultats de caràcter judicial” si vol frenar projectes ja aprovats atès que “s’han tramitat d’acord amb la llei”.

tracking