SEGRE

COMERÇ MULTINACIONALS

El grup de calçat més gran del món obrirà a Lleida

El grup alemany Deichmann ve amb la cadena Snipes || En un local a la cantonada amb el carrer Saragossa, d’aquí a 2 mesos

Espai on obrirà la nova botiga, a la plaça Sant Joan de Lleida

Espai on obrirà la nova botiga, a la plaça Sant Joan de LleidaMariona Kiskeri

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La multinacional alemanya Deichmann, el grup més gran del món pel que fa a la venda de calçat, obrirà una botiga a l’Eix Comercial els pròxims mesos a la plaça Sant Joan, al costat del carrer Saragossa. Així ho van assegurar a aquest diari fonts del sector, que van indicar que l’establiment que s’instal·larà a l’Eix serà de la cadena Snipes, especialitzada en roba i calçat urbà, i està previst que pugui obrir les portes d’aquí a dos mesos aproximadament. El local en el qual s’instal·larà, de dos-cents metres quadrats i que ara està en obres, va acollir anteriorment la botiga d’una altra multinacional, Decathlon, que va tancar la setmana passada per concentrar tota l’activitat comercial a la ciutat al centre que té a Copa d’Or, ja que té previst ampliar la superfície en 1.000 metres quadrats més. Amb la futura obertura d’aquest comerç, el grup Deichmann sumarà una botiga més a les trenta que actualment té a tot l’Estat.

Aquesta serà la quarta botiga de la firma alemanya a Catalunya, ja que n’hi ha tres a Barcelona, majoritàriament en centres comercials. L’obertura d’establiments d’aquest gegant del sector del calçat, que va facturar 5.800 milions d’euros fa dos anys i que compta amb prop de 40.000 empleats, s’ha intensificat en els últims anys, especialment el 2017, amb obertures a Madrid, Barcelona o Saragossa.

437553_1.jpg

437553_1.jpgMARIONA KISKERI

tracking