SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Detingut en una discoteca per suposats abusos a una jove

La Guàrdia Urbana va arrestar el presumpte autor després de ser alertada dels fets

Imatge de la caserna de la Guàrdia Urbana.

Imatge de la caserna de la Guàrdia Urbana.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana va detenir la matinada de dissabte a diumenge un home acusat d’abusar sexualment d’una jove a l’interior d’una discoteca de la capital del Segrià. L’home va ser arrestat com a presumpte autor d’un delicte d’abusos sexuals. Els fets van tenir lloc al local Biloba quan, pel que sembla, un home es va atansar a una dona a la qual, malgrat la seua oposició, primer va agafar fortament de la cintura i posteriorment li va fer tocaments. Concretament, li hauria tocat els genitals per sobre de la roba.

Diverses patrulles de la Guàrdia Urbana van acudir al local després de rebre la trucada d’alerta. Una vegada a l’interior, els agents van identificar el presumpte autor i la denunciant. Després d’entrevistar-se amb el dos i conèixer les versions que hi havia dels fets, van procedir a la detenció de l’home per un suposat delicte d’abusos sexuals. El sospitós va ser portat a la caserna i la víctima va interposar la denúncia corresponent.

La dona va denunciar que el sospitós la va agafar fortament de la cintura i li va fer tocaments

La Fiscalia va obrir l’any passat un total de 189 diligències prèvies per delictes sexuals a la província de Lleida, una quarantena més que durant l’any 2017. Les causes judicials en les quals les víctimes eren menors es van duplicar, amb 55 casos. D’altra banda, els Mossos d’Esquadra han registrat en el primer trimestre d’aquest any un total de 40 denúncies per aquests delictes a les comarques de Lleida, una xifra similar a la del mateix període de l’any passat. Per tipus de delicte, augmenten les agressions sexuals, en les quals l’autor utilitza la violència o la intimidació, amb un total de 12 denúncies a Ponent entre els mesos de gener i març d’aquest any, davant les vuit del mateix període del 2018. Així mateix, la policia catalana ha tingut coneixement de 27 casos d’abusos sexuals, dos denúncies menys que durant el primer trimestre de l’any passat.

Aquest any també s’ha presentat una denúncia per exhibicionisme i provocació sexual. En el primer trimestre del 2019, els Mossos han arrestat 16 persones per delictes sexuals, cinc dels quals per agressions sexuals.

tracking