SEGRE

trànsit

Denunciat al causar un accident en estat ebri a prop de l'Arnau de Vilanova

Vista exterior de la comissaria de la Guàrdia Urbana.

Vista exterior de la comissaria de la Guàrdia Urbana.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un conductor de 40 anys va ser denunciat ahir de matinada al xocar amb el cotxe contra tres vehicles aparcats a l’altura de l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida i donar positiu en el control d’alcoholèmia. Segons va informar la Guàrdia Urbana, els fets van tenir lloc a les 4.25 hores, quan un vehicle va col·lidir amb uns altres tres turismes estacionats a l’avinguda de Pinyana, a l’altura de l’hospital.

Sis casos en 15 dies La Urbana ha denunciat aquest mes de juny sis conductors per delictes contra la seguretat viària

Encara que cap persona no va resultar ferida, la col·lisió va produir danys materials importants. Fins al lloc es van desplaçar diverses patrulles de la Urbana, que van identificar el conductor, un veí de Lleida de 40 anys, i el van requerir per sotmetre’s a la prova d’alcoholèmia. El xòfer va marcar una taxa de 0,53 mg/l, per la qual cosa els agents van iniciar diligències penals per un delicte contra la seguretat en el trànsit per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques i causar un accident de trànsit.

Durant aquest mes de juny la Policia Local ha portat a judici sis conductors per delictes contra la seguretat en el trànsit, la meitat per alcoholèmies i l’altra, per conduir sense carnet.

Fa dos setmanes, un jove de 24 anys va ser denunciat per la via penal al causar un accident al carrer Lluís Companys amb l’avinguda Catalunya en el qual van resultar ferits dos passatgers d’un altre vehicle. El conductor va donar una taxa positiva en el control de 0,47 mg/l. En aquests casos, la Urbana, a banda d’iniciar les diligències per enviar-les al jutjat per delictes de trànsit, també sol·licita la presència d’un conductor substitut perquè es faci càrrec del vehicle. En cas de no haver-n’hi, es trasllada el cotxe al dipòsit municipal.

tracking