SEGRE

DEPORTES

Ferran Julià, campió júnior d'Espanya a Banyoles

El lleidatà va ser el més ràpid de la seua categoria en els 10 quilòmetres en aigües obertes || També va ser subcampió de Catalunya absolut

Ferran Julià, al podi després de proclamar-se campió d’Espanya al llac de Banyoles.

Ferran Julià, al podi després de proclamar-se campió d’Espanya al llac de Banyoles.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El lleidatà Ferran Julià (CE Mediterrani) es va proclamar ahir campió d’Espanya júnior dels 10 quilòmetres de natació en aigües obertes amb un temps d’1:52:53:5. A més, el de Pallerols també es va proclamar campió de Catalunya júnior i subcampió de Catalunya absolut.

En categoria 10 km absoluta, l’alemany Floren Wellbrock es va portar el triomf en categoria masculina amb un temps d’1:51:37.1, superant Marc Antoine Olivier i Alberto Martínez. En categoria femenina, la guanyadora va ser la francesa Aurelie Muller, que va parar el cronòmetre en 1:59:26.3, superant amb un estretíssim marge Paula Ruiz i María de Valdés.

D’altra banda, el CN Cervera va firmar una bona actuació en el Campionat de Catalunya. Bernat Esteban va aconseguir la quarta posició júnior en 10 quilòmetres, Mireia Gatnau va ser sisena de Catalunya infantil en 5 quilòmetres, en una prova en la qual Sofia Datsenko va acabar en vuitena posició.

Amb aquests resultats, el CN Cervera arriba a la jornada d’avui, en la qual es disputarà la prova de relleus, en quarta posició, prop del podi que ara ocupen Granollers, Mataró i Barcelona. L’equip dels de la Segarra estarà format per Òscar Diez, Queralt Velasco, Ainhoa Benavente i Bernat Esteban.

tracking