SEGRE

Dos detinguts a Lleida per fer tocaments a una adolescent després de robar-li el mòbil

Els dos joves van ser retinguts pel vigilant de seguretat d’una discoteca propera al lloc

Vista general de la comissaria de la Guàrdia Urbana.

Vista general de la comissaria de la Guàrdia Urbana.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana va detenir dissabte a la matinada dos joves, un d’ells menor d’edat, acusats de fer tocaments a una adolescent a la qual van sostreure el mòbil. Van ser arrestats per sengles delictes d’abusos sexuals i furt. Els fets van tenir lloc a les 5.15 hores al carrer Ivars d’Urgell, al polígon Neoparc. Una patrulla va acudir fins al lloc després de rebre un avís d’un robatori d’un telèfon mòbil a una jove. Una vegada allà, un vigilant de seguretat va informar els agents que havia retingut dos joves que eren els autors del furt d’un telèfon mòbil marca iPhone, cosa que va confirmar la jove propietària del telèfon, que també va explicar que els dos joves li havien fet tocaments.

Els agents van identificar aquests dos joves, d’entre 17 i 20 anys, i davant de la denúncia presentada per la víctima per aquests fets, els van arrestar com a presumptes autors de delictes de furt i abusos sexuals. Val a assenyalar que la Guàrdia Urbana va detenir el cap de setmana anterior un home acusat d’abusar sexualment d’una dona a l’interior d’una discoteca de la capital del Segrià.

L’home va ser arrestat com a presumpte autor d’un delicte d’abusos sexuals. Els fets van tenir lloc a la discoteca Biloba quan, pel que sembla, un home es va atansar a una dona a la qual, malgrat la seua oposició, primer la va agafar fortament de la cintura i, posteriorment, li va fer tocaments.

Concretament, li hauria tocat els genitals per sobre de la roba. La Fiscalia va obrir l’any passat 189 diligències prèvies per delictes sexuals a la província de Lleida.

tracking