SEGRE

VÍDEO. Detinguts tres homes per robar en domicilis de Lleida

Durant els escorcolls dels domicilis dels arrestats, a l'Hospitalet de Llobregat i al Vendrell, els investigadors van recuperar rellotges d'alta gamma, joies i aparells d'electrònica

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir el passat dimecres 12 de juny, tres homes de nacionalitat colombiana, de 41 a 45 anys i veïns de l'Hospitalet de Llobregat i del Vendrell, com a presumptes autors de cinc robatoris amb força a domicilis a les comarques de Barcelona, Lleida i Tarragona i per pertinença a grup criminal.

La investigació es va iniciar, a començaments del mes de maig, quan un agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona fora de servei va detectar tres individus realitzant actes preparatoris per cometre un robatori amb força en un domicili del municipi d'Olesa de Montserrat.

Gràcies a les gestions d'investigació, els agents de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Martorell van aconseguir identificar els tres individus, tots tres amb antecedents policials de la mateixa tipologia delictiva.

Durant aquestes setmanes d'investigació, els agents van aconseguir acreditar la pertinença a grup organitzat i la comissió de quatre robatoris amb força en domicilis dels municipis de Granollers, Lleida, Parets del Vallès i Reus.

Els lladres havien forçat les portes, tant la porta de l'edifici com l'entrada principal dels domicilis, amb el mètode conegut com radiografia, utilitzant un plàstic per obrir-les. Els autors havien aconseguit endur-se diners en efectiu, joies i aparells d'electrònica.

Finalment, el dimecres 12 de juny, els investigadors van localitzar les tres persones investigades al municipi de Granollers i els van detenir in fraganti quan acabaven de robar en un domicili de la localitat. Els agents van aconseguir recuperar tots els objectes sostrets en aquest darrer robatori.

Posteriorment, el jutjat en funcions de guàrdia de Granollers va autoritzar dues entrades i registres en els domicilis dels tres detinguts, als municipis de l'Hospitalet de Llobregat i del Vendrell, on els agents van localitzar objectes de valor sostrets com rellotges de gamma alta, joies i aparells electrònics.

Els arrestats va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Imatge del material trobat durant els escorcolls

Imatge del material trobat durant els escorcollsMossos

tracking