SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Dos detinguts per robar material en un magatzem de l'Horta de Lleida

Portaven eines, bateries i cablatge

Vista del material robat i recuperat pels Mossos d’Esquadra.

Vista del material robat i recuperat pels Mossos d’Esquadra.MOSSOS D’ESQUADRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van arrestar dimarts dos homes de trenta-cinc i quaranta anys veïns de Lleida i de nacionalitat espanyola com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a l’Horta de Lleida.

La intervenció va tenir lloc prop de les dos del migdia, quan una patrulla estava fent un control preventiu de pas a l’accés de la partida de Sant Just de Lleida. La franja horària del migdia és un moment en el qual els delinqüents aprofiten la parada de dinar dels treballadors agrícoles per assaltar magatzems o sostreure eines i productes que es puguin deixar al camp.

Els lladres aprofiten el migdia per robar en magatzems quan els treballadors dinen

Durant el control policial, els agents van parar una furgoneta ocupada per dos persones que anava carregada amb material divers i que podria haver estat robat.

En total, portava quinze bateries, eines de poda, garrafes de productes fitosanitaris, retalls de cablatge de coure i altres materials fèrrics. Cap de les dos persones va poder indicar ni concretar d’on havien recollit el material. Per això, la patrulla va seguir el camí per on s’havia incorporat la furgoneta per localitzar el magatzem en el qual havien robat després de forçar-ne l’entrada. Els agents van detenir els dos ocupants del vehicle com a presumptes autors d’un robatori amb força.

La investigació continua oberta, ja que no es descarten noves imputacions. Els detinguts, amb antecedents per fets similars, passaran durant les pròximes hores a disposició del jutjat de guàrdia de Lleida.

L’abril passat, els Mossos d’Esquadra van detenir un jove de vint-i-tres anys veí de Lleida per set robatoris amb força a l’interior d’habitatges de l’Horta. Formava part d’un grup que assaltava cases també a Alpicat després d’escalar per la façana.

tracking