SEGRE

TRIBUNALS ENSENYAMENT

Demanen 4 anys per a l'exbibliotecari del Gili i Gaya per assetjar alumnes

L’Ampa de l’institut exerceix l’acusació particular ja que estava contractat per l’entitat || Va enviar imatges eròtiques seues i els va fer proposicions deshonestes

El monitor va quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial el febrer del 2018.

El monitor va quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial el febrer del 2018.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació de Mares i Pares (Ampa) de l’institut Gili i Gaya de Lleida sol·licita una condemna de quatre anys de presó per a l’exbibliotecari del centre per assetjament i provocació sexual a quatre alumnes. L’acusat, J.M.M.C i de 41 anys, estava contractat per l’AMPA com a monitor i va ser arrestat pels Mossos d’Esquadra després que diverses alumnes denunciessin haver estat víctimes de l’assetjament. L’associació, que exerceix l’acusació particular i que representa l’advocat Enric Rubio, el va acomiadar el març de l’any passat quan va destapar-se el cas. D’aquesta forma, sol·licita una pena de tres anys de presó per dos delictes d’assetjament sexual i un altre any de presó per un delicte de provocació sexual. A més, demana que se li imposi una ordre d’allunyament i comunicació de les víctimes durant cinc anys i pagui una indemnització de 30.000 euros.

El bibliotecari va enviar a les alumnes fotografies eròtiques (en les quals apareixia despullat) a diverses alumnes amb proposicions deshonestes, amb les quals tenia un grup de mòbil anomenat Orgia. Les estudiants van alertar d’aquesta situació la direcció del centre i l’Ampa. Feia dotze anys que l’acusat treballava al centre. Les alumnes van declarar davant del jutge que va investigar el cas que el grup de WhatsApp s’havia creat el setembre del 2016 per al préstec de llibres.

Posteriorment, l’investigat va canviar el nom pel d’Orgia i va començar a enviar-los fotografies de penis erectes afegint-hi proposicions de caràcter sexual al grup i per missatges privats en aquesta aplicació i a Instagram.

tracking