SEGRE

TRIBUNALS JUDICI

Una jove accepta 4,5 anys de presó per apunyalar dos noies a Cappont

Els jutjats de Lleida, seu de la junta electoral lleidatana.

Els jutjats de Lleida, seu de la junta electoral lleidatana.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una jove de Lleida de 20 anys, M.B.P., ha acceptat una condemna de quatre anys i mig de presó per haver apunyalat unes altres dos joves a la sortida d’una discoteca de Cappont el dia de Sant Esteve de l’any 2017. La Fiscalia, la defensa i les acusacions particulars van segellar fa setmanes un acord que es formalitzarà aquest dijous que ve a l’Audiència de Lleida en un judici per conformitat.

La jove, que es troba a la presó des del 10 de gener de l’any passat, serà condemnada a dos anys i mig de presó per una temptativa d’homicidi i dos anys més per un delicte de lesions i li aplicaran els atenuants d’addicció a substàncies i de reparació del dany perquè ja ha consignat 12.000 euros per indemnitzar les víctimes. A més dels quatre anys i mig de presó, li imposen sengles ordres d’allunyament i comunicació respecte a les víctimes.

La doble agressió va tenir lloc el 26 de desembre a la matinada a la sortida d’una discoteca de l’avinguda de les Garrigues a Cappont. L’acusada es va dirigir a les dos joves “recriminant-los la manera de vestir” i, posteriorment, les va colpejar i les va agafar pel coll. També va agafar una navalla, que va clavar al lateral del pit esquerre d’una de les noies i al coll de l’altra noia “amb la intenció d’acabar amb la seua vida”. Aquesta última víctima va haver de ser intervinguda i va estar quatre dies hospitalitzada.

tracking