SEGRE

SUCCESSOS ARRESTOS

Detingut per un robatori amb violència al Barri Antic

L’acusat va assaltar la víctima per sostreure-li el mòbil, una cadena d’or i diners || Va ser arrestat dies després en un bar

Vistes de la comissaria de la Guàrdia Urbana de Lleida.

Vistes de la comissaria de la Guàrdia Urbana de Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 37 anys, originari de Mali i veí de Lleida, va ser arrestat dijous a la tarda com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència al Barri Antic. Un home es va personar al voltant de les 18.15 hores a les dependències de la Guàrdia Urbana per denunciar que dilluns passat va ser assaltat al carrer Tallada per un grup d’homes, que el va increpar, i un d’ells el va agredir i li va robar el telèfon mòbil, una cadena d’or i diners.

La víctima va facilitar la descripció del lladre i posteriorment, a les 21.15 hores, va alertar la Policia Local que l’home que li havia robat era a l’interior d’un bar del carrer Boters. La patrulla que es va traslladar al lloc va identificar el presumpte delinqüent com Y.D., que va ser reconegut pel denunciant com a autor del robatori. Davant dels fets, els agents el van detenir acusat d’un delicte de robatori amb violència i/o intimidació i van iniciar les diligències corresponents.

Fa tot just una setmana, l’11 de juny, la Guàrdia Urbana va detenir dos veïns de Lleida de 18 i 46 anys que presumptament van robar en una botiga de bricolatge de l’avinguda Rovira Roure i van agredir el vigilant de seguretat.

Després de ser alertats per una immobiliària, els agents que es van personar a l’habitatge van demanar la documentació a l’inquilí i van detectar que tenia al seu nom una ordre de detenció dels jutjats lleidatans per un presumpte delicte de robatori amb força.

Els agents de la Policia Local van procedir a la seua detenció i el van traslladar a la comissaria dels Mossos d’Esquadra, que es van fer càrrec d’home fins a la seua disposició judicial. Pel que sembla, l’arrestat té antecedents policials per delictes similars.

Sorprenen a Cambrils un lleidatà escapat de la justícia

La Policia Local de Cambrils va detenir dijous a la tarda un veí de Lleida de 37 anys al qual li constava en vigor una ordre judicial de detenció expedida pel jutjat Penal número 1 de la capital del Segrià.

tracking