SEGRE

Dos detinguts per cremar contenidors a Lleida durant la revetlla de Sant Joan

Imatge d’arxiu de l’incendi de contenidors a la Zona Alta.

Imatge d’arxiu de l’incendi de contenidors a la Zona Alta.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir la matinada de la revetlla de Sant Joan dos joves de 17 anys i nacionalitat espanyola com a presumptes autors de la crema de diversos contenidors a la ciutat de Lleida.

Els fets van passar quan, durant la revetlla, es van produir diversos incendis de contenidors. Els agents van tenir coneixement de casos al Centre Històric, procedint a la recerca dels autors. Poc després es van reproduir els fets a plaça d'Espanya, on cremava un contenidor, i a Jaume II i l'avinguda Barcelona, on dos contenidors començaven a fumejar. Els agents van veure al lloc dels fets dos joves que marxaven del lloc caminant els quals, en apropar-s'hi, un va llençar un encenedor al terra i l'altre en duia un a sobre. En identificar-los, no van reconèixer ser els autors, tot i que van explicar els carrers per on havien passat i coincidien amb els llocs on hi havia contenidors incendiats. Al mateix temps, la descripció dels autors que havien donat diversos testimonis del centre de la ciutat coincidien amb els dos joves. 

Davant dels fets, els agents van procedir a la detenció com a presumptes autors d’un delicte de danys, resultant que a partir d’aquell moment ja no es van produir cap més incendi de contenidors a Lleida.

Així mateix, la Urbana va comprovar que hi havia afectats un total de 32 contenidors, 27 dels quals cremats totalment i els 5 restants amb diversos danys pel foc, 4 fanals, 2 senyals de trànsit, 5 arbres i un turisme, estacionat a l’avinguda de Joana Raspall, que havien resultat amb diversos danys a causa del foc. També consten tres denúncies per danys a façanes i balcons ocasionats per aquests incendis.

tracking