SEGRE

El foc de la Seu Vella va afectar una hectàrea de matolls

L’incendi, en el pendent entre la Seu Vella i l’auditori, va començar poc després de les 22.00 i va ser visible des de bona part de la ciutat.

L’incendi, en el pendent entre la Seu Vella i l’auditori, va començar poc després de les 22.00 i va ser visible des de bona part de la ciutat.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’espectacular incendi que dissabte a la nit es va originar al Turó de la Seu Vella, va afectar una hectàrea de matolls. Segons van informar ahir els Bombers de la Generalitat, quatre dotacions van treballar durant poc més d’una hora en l’extinció de les flames, que al cap de pocs minuts van assolir diversos metres d’altura i van provocar una gran columna de fum. Precisament, diversos veïns van ser els que van alertar els serveis d’emergència del foc pocs minuts després de les deu de la nit. Fins al lloc es van traslladar algunes patrulles de la Guàrdia Urbana, que van bloquejar l’accés al pendent.

Encara que l’incendi es va originar per causes que es desconeixen, els bombers van alertar del perill dels petards durant els dies pròxims a la revetlla de Sant Joan. Entre dissabte a la tarda i ahir al matí, els Bombers van registrar un centenar d’incendis, tant urbans com de vegetació agrícola o forestal. En aquest sentit, el conseller d’Interior, Miquel Buch, va assegurar ahir que “ens trobem en una situació crítica i estem enfocant una campanya d’estiu molt complicada”, alhora que va destacar que “aquest any ja s’han cremat més hectàrees que durant tot l’any 2018”.

tracking