SEGRE

emergències

Primeres detencions de la Urbana per l'onada d'incendis de contenidors

Els contenidors afectats van quedar completament calcinats.

Els contenidors afectats van quedar completament calcinats.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana ha efectuat les primeres detencions en relació amb l’onada d’incendis intencionats de contenidors, que des del mes de març han arribat a la quarantena. Així ho va assegurar ahir el paer en cap, Miquel Pueyo, a través d’un missatge a les xarxes socials en el qual van explicar que “entre tots hem de frenar les conductes incíviques que ens posen en perill i ens costen els diners de tots”. Un dels últims incidents es va registrar ahir a la matinada a la plaça del Dipòsit, on van cremar dos contenidors de reciclatge.

Els Mossos d’Esquadra ja van obrir una investigació el mes de març passat per investigar l’onada d’incendis de contenidors, que es van registrar sobretot a la Mariola, el passeig de Ronda i Balàfia, i que podrien ser obra d’una o diverses persones. El 24 de març passat es van registrar en una sola nit cinc incendis d’aquest tipus en tot just mitja hora.

Com va publicar SEGRE, l’Audiència de Lleida va condemnar recentment un piròman a un any de presó per cremar sis contenidors en menys d’una hora l’any 2015.

tracking