SEGRE

Agredeix la germana i amenaça la mare a Lleida

La víctima temia una segona agressió i va trucar a la Urbana

Vistes de la comissaria de la Guàrdia Urbana de Lleida.

Vistes de la comissaria de la Guàrdia Urbana de Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir dilluns un veí del barri de Pardinyes de 26 anys acusat d’agredir la seua germana i amenaçar de pegar a la seua mare. L’home va ser arrestat per un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar. Els fets van tenir lloc cap a les 16.00 hores, quan una patrulla va acudir fins a un domicili del carrer Pere Cavassèquia després de rebre l’alerta d’un aldarull. A l’arribar al lloc, una dona va explicar que el seu germà, que estava molt agressiu, volia pegar a ella i a la seua mare i que havia causat diversos danys a l’immoble. L’afectada també va explicar que dos dies enrere ja havia sigut víctima d’una agressió per part de la seua família. La dona els va facilitar un informe de lesions i els va mostrar la ferida que tenia en un cama.

A continuació, els policies van identificar l’home, que va insultar els agents en diverses ocasions i estava molt agressiu. Davant de la situació, l’home va ser traslladat voluntàriament a l’hospital Santa Maria, on poc després va rebre l’alta. Després d’això, la Guàrdia Urbana el va arrestar com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit de la llar.

D’altra banda, l’Observatori contra la Violència Domèstica i de Gènere del Consell General del Poder Judicial va fer ahir aquesta crida a les víctimes: “La denúncia és l’única clau que obre la porta de l’esperança perquè la víctima pugui trencar el cercle de la violència i sortir del maltractament.” Les institucions que integren l’Observatori es van reunir ahir per analitzar l’aplicació de les mesures del pacte d’Estat contra la Violència de Gènere i van renovar el seu compromís per “no fer ni un pas enrere” en la lluita contra la violència masclista, que des del 2003 ha segat la vida de 1.001 dones.

tracking