SEGRE

El PSC anuncia que no recolzarà el cartipàs al “menystenir l'oposició”

Larrosa, en un moment de la roda de premsa d'aquest dijous.

Larrosa creu que el PSC tenia una ''herència complicada''Mariona Kiskeri

Creat:

Actualitzat:

El grup municipal socialista va considerar ahir que “el projecte de cartipàs que defensen els tres partits que recolzen el govern de la Paeria conté elements discriminatoris cap a l’oposició, sobretot a l’hora de fer el repartiment dels recursos econòmics i humans”.

Va assenyalar que “es disparen les àrees de govern –de 8 que hi havia el 2015 a 15 aquest 2019– i creixen les comissions –es passa de 4 a 7–, es veu clar que es tracta d’un joc de cadires i es retallen les dedicacions exclusives del PSC, primer grup de l’oposició, que ha obtingut el mateix nombre d’edils” que ERC.

En aquest sentit, va afirmar que “aquest repartiment no és ni just ni proporcional i no es reconeix la figura del cap de l’oposició”, com va sol·licitar el regidor Fèlix Larrosa.

D’altra banda, va criticar l’anunci de col·locar un llaç groc i una pancarta que reclamarà la llibertat dels presos sobiranistes a les façanes de la Paeria. “El grup entén la difícil situació que viuen els dirigents independentistes, però la decisió de l’alcalde, Miquel Pueyo, compromet la neutralitat de l’espai públic”. En aquest sentit, va afirmar “que la col·locació dels símbols pot constituir una vulneració de les ordenances municipals”.

tracking