SEGRE

SANITAT EQUIPAMENTS

Llicència municipal per al nou edifici de la Perpetu Socors a Lleida

Façana principal de la Perpetu Socors.

Façana principal de la Perpetu Socors.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Paeria ha concedit la llicència municipal a la clínica Perpetu Socors, propietat de la companyia Asisa, per construir un edifici annex de 2.500 metres quadrats uns sis mesos després que el centre sol·licités aquest permís.

El projecte preveu que la inversió prevista en aquesta actuació és d’uns 7 milions d’euros i que la durada estimada de les obres és d’entre 12 i 18 mesos. El centre compta ara amb dos quiròfans grans i un de petit, que amb el nou immoble passaran a ser quatre grans.

El pressupost és d’uns 7 milions d’euros i amplia i millora els serveis de la clínica

L’àrea d’Urgències també triplicarà la superfície i hi haurà dos sales de parts, quan ara només n’hi ha una. A més, s’habilitarà una sala per a hemodinàmica i l’hospital guanyarà una dotzena de consultes externes, que se sumaran a la trentena que té ara, i ampliarà i millorarà l’àrea de radiologia.

En aquest sentit, les obres es faran de manera que no interfereixin en l’activitat habitual.

Aquest immoble s’aixecarà al solar que va quedar lliure arran de la demolició d’una antiga residència situada just al costat al carrer Bisbe Meseguer que Asisa va adquirir per fer possible aquesta ampliació. Més endavant hi haurà una segona fase d’obres per integrar de forma efectiva l’edifici que acull les consultes del Policlínic I, que també és contigu a la clínica, en aquest cas al carrer Alcalde Sol, i que va adquirir fa anys.

tracking