SEGRE

COMERÇ GRANS SUPERFÍCIES

Conforama inicia al juliol les obres de la gran botiga, que estarà a punt d'aquí a un any

L’actuació comportarà l’habilitació d’un nou accés per a vehicles i vianants des de Cappont i l’Ll-11 a la zona d’expansió de Copa d’Or || Aquest encreuament descongestionarà la rotonda del Mestre

Imatge virtual del futur establiment.

Imatge virtual del futur establiment.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La multinacional d’equipament i decoració de la llar Conforama iniciarà d’aquí a deu dies les obres del seu gran establiment de 4.448 metres quadrats que estarà situat a la zona d’expansió de Copa d’Or, entre Cappont i la Bordeta, amb la previsió que estigui a punt d’aquí a un any.

La inversió, a càrrec de Conforama i una promotora local, serà de vuit milions d’euros. D’aquests, 7,5 corresponen al pàrquing subterrani, a l’immoble, a l’aparcament exterior i al condicionament de l’entorn; i el mig milió restant, a la millora de la mobilitat.

Vuit milions d’euros entre les obres de l’establiment i la millora dels accessos

Aquesta actuació tindrà com a principal element l’habilitació d’un nou encreuament amb l’Ll-11 que permetrà que els vehicles puguin accedir a aquesta via des de Maria Montessori, i es descongestioni així la rotonda del Mestre, que en els dies de més activitat comercial s’acostuma a col·lapsar per la quantitat de cotxes que van i vénen dels establiments d’aquesta zona de la ciutat. A més, obre un accés per als vianants des del carrer Riu Ebre amb un gran pas zebra. D’aquesta manera, la zona comercial de Copa d’Or quedarà connectada vianalment amb el centre de la ciutat i l’Eix a través de Riu Ebre i la passarel·la del Liceu Escolar.

Precisament, les condicions de millora de mobilitat imposades per la Paeria són un dels factors que han motivat que la tramitació de la llicència per a aquesta gran botiga s’hagi prolongat durant dos anys, ja que es va sol·licitar el mes de març del 2017.

L’establiment estarà situat entre el de Mercadona i el restaurant McDonald’s, al peu de l’avinguda Miquel Batllori. La superfície de 4.400 metres destinada a venda ocuparà la planta baixa, i la primera tindrà 4.000 metres quadrats més destinats a magatzem. En total, comptarà amb 268 places d’aparcament, repartides entre la planta subterrània i en superfície, que disposaran de set punts de recàrrega per a vehicles elèctrics.

És considerada la principal rival de la firma Ikea i ven tot el necessari per equipar la llar, electrodomèstics inclosos. Per la seua banda, al llarg de les pròximes setmanes també està prevista l’obertura al polígon NeoParc del nou centre de Bricomart, magatzem de la construcció i reformes, d’un total de 7.000 metres quadrats i que crearà vuitanta llocs de treball.

Preveu la creació d’uns quaranta llocs de treball directes

La cadena Conforama es troba en ple procés d’expansió a Catalunya i Espanya i d’aquí a dos setmanes té previst obrir un establiment a Salt. El centre de Lleida generarà uns quaranta llocs de feina directa.

Imatge virtual del futur establiment.

Imatge virtual del futur establiment.SEGRE

tracking