SEGRE

URBANISME FIRES

Pueyo veu “poc realista” traslladar la Fira, però estudiarà el projecte

El PSC va anunciar sis nous pavellons a l’antiga hípica en deu anys

Pueyo i Masana van firmar ahir el conveni de col·laboració entre CaixaBank i la Fira.

Pueyo i Masana van firmar ahir el conveni de col·laboració entre CaixaBank i la Fira.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, veu poc “realista” la proposta de l’anterior govern socialista de traslladar el recinte de la Fira a l’antiga hípica i construir-hi sis nous pavellons en deu anys. “El nou govern haurà de veure quina és la magnitud del projecte, però no contemplem fer-ho de manera imminent, tenint en compte que només fa dos setmanes que vam arribar a la Paeria”, va manifestar ahir Pueyo durant la firma entre CaixaBank i Fira de Lleida per potenciar l’activitat firal (vegeu el desglossament). Tot i així, va afegir que “per a l’ajuntament, la Fira és un agent important per promoure la ciutat, per la qual cosa valorarem el model de l’anterior govern sense oblidar-ne altres de més modestos i realistes per tirar-lo endavant”.

El PSC preveia un recinte de 124.400 metres quadrats connectat amb la Llotja a través d’una passarel·la. El POUM, que està actualment paralitzat, estipulava destinar el terreny actual de la Fira a la construcció d’habitatges.

CaixaBank, principal patrocinador de fires Fira de Lleida i CaixaBank van renovar ahir l’acord de col·laboració pel qual l’entitat es converteix en patrocinadora principal de les fires i altres actes de caràcter similar que organitzi Fira de Lleida, amb un import de 20.000 euros. El contracte de patrocini el van firmar el president de la Fira i alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana. L’entitat serà l’única empresa patrocinadora en l’àmbit financer a la Fira de Sant Miquel, Petitàlia i Cucalòcum.

tracking