SEGRE

BARRI ANTIC CAMPANYA DE LA FRUITA

"Cinquanta hamaques no resolen el problema dels temporers"

Desenes de temporers acampats a la plaça L’Ensenyança.

Desenes de temporers acampats a la plaça L’Ensenyança.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Desenes de temporers ja pernocten en diversos carrers de la ciutat a l’espera que l’ajuntament obri dilluns el centre d’atenció per als treballadors de la campanya de la fruita al pavelló de l’Antorxa. A l’espera de l’obertura, alguns d’ells es concentren en llocs com la plaça de l’Ensenyança o la Casa de la Fusta. El president veïnal de l’Ereta, Manel Pelay, va denunciar que el Barri Antic està ple de campaments i va reclamar que s’habiliti en un lloc amb condicions dignes. “Fa temps que reclamem que es posin equipaments per a aquests treballadors en altres ubicacions de la ciutat”, va assenyalar Pelay.

Respecte a la mesura que ha impulsat la Paeria d’habilitar cinquanta hamaques a l’Antorxa com a refugi d’emergència, Pelay va afirmar que “està bé habilitar un espai, però cinquanta hamaques no solucionen el problema dels temporers, no són suficients vist els diversos campaments ja que hi ha per tot el barri”.

D’altra banda, el cap de l’oposició i líder dels socialistes, Fèlix Larrosa, va dir que “habilitar un refugi d’emergència és una resposta insuficient per atendre la problemàtica real” i que habilitar l’Antorxa “no garanteix una atenció digna i pot suposar un efecte crida”. Per això, el PSC va registrar ahir una pregunta sobre si l’Antorxa “reuneix tots els requisits necessaris per fer d’alberg”.

tracking