SEGRE

COMERÇ LABORAL

Bricomart obrirà a finals d'any a Lleida i contractarà cent persones

La marca ha començat a seleccionar personal, que s’incorporarà al setembre per rebre formació

El futur magatzem de Bricomart, ubicat al polígon Neoparc, ja està molt avançat.

El futur magatzem de Bricomart, ubicat al polígon Neoparc, ja està molt avançat.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La multinacional francesa Bricomart obrirà un magatzem d’articles per a la construcció i reformes a finals d’any. Així ho van assegurar a aquest diari fonts de l’empresa, que van afegir que pretén contractar “entre vuitanta i cent treballadors” que s’incorporarien a mitjans del mes de setembre per fer un curset de formació. Les obres del magatzem, ubicat al polígon Neoparc, al costat de la carretera Ll-11 i el cementiri municipal, avancen a bon ritme i tindrà una superfície d’aproximadament 8.151 metres quadrats, dels quals 5.000 seran de la sala de vendes interior i els altres 2.700 aniran destinats a un pati de materials. Així mateix, el magatzem de la multinacional gal·la comptarà amb aproximadament quatre-centes places d’aparcament.

Respecte a la contractació, fonts de Bricomart van informar que ja han començat el procés de selecció de personal i que per ara “ja hem rebut algunes sol·licituds” que s’incorporarien a partir del setembre. Els perfils més demandats són els de venedor, amb seixanta llocs de treball, que hauran d’estar especialitzats en àmbits com la climatització, calefacció, regs, ferreteria, eines, material de construcció, electricitat, videoporters, reposició i atenció al client, mobles de cuina, portes, finestres, pintura, mampares de bany i fontaneria. També s’ofereixen tretze llocs de treball per a caixer i tres més de recepció logística.

“Una vegada arribem al mes de setembre es començarà a fer el curs d’instrucció als treballadors, ja que hauran d’organitzar tota la distribució dels materials del magatzem i tenir coneixement dels seus productes. Una vegada comenci el procés d’instrucció, calculem que al cap d’uns tres mesos podrem obrir portes”, van assenyalar fonts de Bricomart.

El mes de desembre passat, l’empresa va rebre la llicència urbanística per construir el magatzem i es preveu que les obres acabin en les properes setmanes.

Obres per a la nau de Conforama i el futur de Brico Dêpot, en l’aire

Paral·lelament a l’obertura del magatzem de productes per a la construcció de Bricomart al costat de la carretera Ll-11, una altra multinacional té previst començar ben aviat les obres per tenir una botiga al costat d’aquesta carretera, però més pròxima a la zona de Copa d’Or. Es tracta de la firma francesa Conforama, que iniciarà aquest mes les obres per construir un establiment de 4.448 metres quadrats a Copa d’Or i que comportarà l’habilitació d’un nou accés per a vehicles i vianants des de Cappont. D’altra banda, la multinacional francesa Brico Dêpot, que té l’establiment comercial més gran de la ciutat, encara no ha anunciat què farà amb el seu local després de l’anunci de tancament o de traspàs de totes les botigues d’Espanya i Portugal.

LA DADA 100 llocs de treball Els perfils que es busquen van des de caixers, recepció logística i venedors experts en materials d’obra. 8.151 metres quadrats Més de la meitat dels quals seran del magatzem, hi haurà un pati exterior i 400 places d’aparcament.

LES CLAUS Llicència d’obres El mes de desembre passat l’ajuntament va concedir la llicència urbanística a Bricomart per construir aquest magatzem al polígon neoparc, al costat de la carretera ll-11. Curs de formació Els treballadors començarien al setembre un curs de formació per saber el funcionament de l’empresa. Obertura Una vegada el personal contractat estigui format i les obres acabades, Bricomart preveu obrir les portes a finals d’aquest any.

tracking