SEGRE

Detingudes quatre persones a Lleida per un delicte contra la salut pública

La Guàrdia Civil va decomissar un total de 850 grams de marihuana

850 grams de marihuana

Detingudes quatre persones a Lleida per un delicte contra la salut públicaGUÀRDIA CIVIL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El passat dimecres 3 de juliol la Guàrdia Civil va detenir quatre persones a Lleida per un delicte contra la salut pública. Els detinguts són un home de nacionalitat espanyola i tres més, de 21, 32 i 37 anys, de nacionalitat romanesa.

La intervenció dels agents es va produir al detectar la presència de tres individus que s’havien presentat a la ciutat de Lleida per comprar suposadament una quantitat indeterminada de substàncies estupefaents.

Els agents els van seguir per la ciutat i els van aturar al carrer Joc de la Bola mentre parlaven amb una quarta persona que els intentava proporcionar un paquet amb algun tipus de substància estupefaent.  Al aturar-los, els agents van comprovar la nacionalitat dels quatre homes i van analitzar el paquet, en el qual en el seu interior hi van trobar 840 grams de marihuana. Posteriorment també se’ls va trobar, al cotxe, 10 grams més, sumant 850 grams en total.

Davant dels fets, els agents de la Guàrdia Civil van procedir a la detenció dels quatre individus els quals, juntament amb la substància intervinguda, estan a disposició judicial.

tracking