SEGRE

Greu una nena de 16 mesos al caure dissabte des d'una finestra a la Mariola

Imatge aèria del barri de la Mariola.

Imatge aèria del barri de la Mariola.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una nena de setze mesos es troba en estat greu al caure dissabte passat des d’una finestra o un balcó al barri de la Mariola.

El succés va tenir lloc a la tarda i fins al lloc es va desplaçar una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que va intubar i va estabilitzar la menor, i la va traslladar a l’hospital Arnau de Vilanova. A causa del seu estat de salut, va ser evacuada en helicòpter a un centre hospitalari de Barcelona a la matinada, on es troba ingressada en estat greu. Veïns consultats per SEGRE desconeixien si la nena havia caigut des d’una finestra o un balcó ni des de quina altura i tampoc sabien com havia passat.

Més casos

Dimecres passat, un nen de 5 anys va resultar ferit també al caure des d’un segon pis a Binèfar. El menor va patir una fractura en un peu i va ser traslladat a l’hospital de Barbastre. El succés va tenir lloc quan el petit estava al seu domicili amb els seus germans i es va precipitar cap al pati interior de l’edifici des d’una finestra, a una altura de sis metres. L’ajuntament de Binèfar va derivar el cas a Assumptes Socials. El novembre del 2017, un nen de dos anys va morir al caure des d’un segon pis a Balaguer.

tracking