SEGRE

VEÏNS SEGURETAT

Apedaça amb fang un camí de la Caparrella “perquè la Paeria no l'arregla”

Un veí de la Caparrella cobrint clots amb fang al camí de les Creus del Setó.

Un veí de la Caparrella cobrint clots amb fang al camí de les Creus del Setó.ÍTMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Veïns de la partida de la Caparrella han denunciat el mal estat d’alguns dels seus camins, com el de les Creus del Setó i la Travessera amb la partida Malgovern, i han criticat que la Paeria no els arregli. Davant d’aquesta situació, un veí es va dedicar aquests últims dies a cobrir clots del camí de les Creus del Setó (on es troba la gossera municipal) amb fang, que va aplanar amb el peu i amb l’ajuda d’un martell. El membre de la junta de l’associació de veïns de la partida Joan Pifarré va considerar ahir que “l’ajuntament ha de treure a licitació el manteniment de camins, com ja fa amb les séquies”, i va afirmar que “només els arreglen quan ens queixem massa o se’n fan ressò els mitjans de comunicació”. A més del mal estat de l’asfalt, Pifarré va explicar que “abans de les eleccions ja vam demanar a l’ajuntament arreglar els vorals d’alguns camins, que estan plens d’herbes, però no s’hi ha actuat”.

La comissió de l’Horta de la FAV ha proposat a les administracions desenvolupar un Pla de Xarxa Viària acompanyat d’inversions per a tots els camins municipals, veïnals i rurals que tinguin alta rotació per així poder garantir la neteja dels vorals i altres manteniments.

La Paeria va anunciar el mes d’abril passat la reparació de l’asfalt de cinquanta camins de 33 partides diferents de l’Horta, així com el desbrossament dels vorals.

tracking