SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Conducció temerària d'un lleidatà ebri a la C-12

Va ser interceptat pels Mossos i va triplicar la taxa d’alcohol || Un altre conductor va facilitar un vídeo amb les imprudències

Els Mossos enganxen un veí de Lleida conduint begut i de forma temerària
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han denunciat penalment per dos delictes contra la seguretat en el trànsit un veí de Lleida de 46 anys nascut a Ucraïna després que fos sorprès conduint temeràriament i en estat ebri per la C-12 (Eix de l’Ebre) i la C-44, a la Ribera d’Ebre. Els fets van ocórrer el passat 30 de juny quan diversos testimonis van alertar al telèfon d’emergències 112 que un vehicle circulava per les carreteres C-44 i C-12 fent avançaments antireglamentaris (amb línia contínua) amb total menyspreu per a la seguretat de la resta de conductors.

Poc després, agents del sector de Trànsit de Móra d’Ebre van localitzar i van aconseguir interceptar el vehicle a la C-12 a l’altura de la població de Garcia. Els policies van observar que el conductor presentava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de l’alcohol, per la qual cosa el van sotmetre a les proves d’alcoholèmia. El resultat va determinar una taxa de 0,72 mg/l, triplicant la màxima permesa (0,25 mg/l).

D’altra banda, un dels testimonis que circulaven per la mateixa via es va aturar i va entregar voluntàriament als agents un enregistrament de vídeo en el qual s’observaven diverses infraccions comeses pel conductor moments abans, la qual cosa va permetre als agents comprovar els fets denunciats.

Els Mossos van procedir a denunciar l’infractor pels delictes de conducció sota els efectes de l’alcohol i conducció temerària.

Les diligències han estat tramitades per un jutjat de Falset, on estava previst que ahir se celebrés un judici ràpid. El conductor infractor s’enfronta, pel delicte de conducció en estat ebri, a una possible pena de presó de tres a sis mesos, multa de sis a dotze mesos, fins a noranta dies de treballs en benefici de la comunitat i privació del dret a conduir durant quatre anys.

Quant a la conducció temerària, pot comportar fins a dos anys de presó i la retirada del carnet durant sis anys.

El vehicle envaint el sentit contrari en línia contínua.

El vehicle envaint el sentit contrari en línia contínua.MOSSOS D’ESQUADRA

tracking