SEGRE

Vuit detinguts, cinc menors, per robar en pisos i vehicles a Lleida

Vistes de la comissaria de la Guàrdia Urbana de Lleida.

Vistes de la comissaria de la Guàrdia Urbana de Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana ha detingut aquest cap de setmana vuit persones, entre elles cinc menors d’edat, en tres actuacions per robatoris en habitatges i vehicles. Els primers arrestos es van portar a terme divendres a les 21,15 hores, quan una patrulla va rebre un avís pel robatori d’un ciclomotor a l’aparcament d’un gimnàs a Pardinyes.

Els agents van localitzar el vehicle a les escales que baixen des del pont de Pardinyes a la canalització del riu. El ciclomotor estava a terra i amagat entre els matolls. Poc després, els urbans van localitzar a escassos metres tres joves que coincidien amb la descripció dels autors del robatori. Es tracta de tres menors de 14, 15 i 16 anys i veïns de Lleida.

D’altra banda, la Guàrdia Urbana va detenir uns altres dos joves de 21 i 29 anys per un robatori amb força en un habitatge del carrer Garrotxa, a Balàfia. Els veïns van veure com els individus havien saltat la tanca d’un domicili i van ser sorpresos quan intentaven forçar l’entrada. A més, a la Zona Alta, van ser detinguts uns altres tres joves, de 20, 17 i 14 anys, per un robatori amb força en un habitatge del carrer Serra del Cadí. Un veí va alertar que havia vist els joves forçant la porta del pis amb una barra de ferro, objecte que els agents van trobar al lloc. Després d’iniciar la recerca, van ser localitzats a l’avinguda Prat de la Riba.

tracking