SEGRE

SUCCESSOS INCIDENT

Denuncien per agressió el president i el secretari d'una comunitat de veïns de Lleida

Aldarull a l’inici d’una reunió de veïns

Marques al braç que ha presentat com a prova el denunciant.

Marques al braç que ha presentat com a prova el denunciant.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos lleidatans han denunciat davant dels Mossos d’Esquadra haver patit una agressió i amenaces per part del president i el secretari de la comunitat de veïns del número 12 del carrer Major. El jutjat d’Instrucció número 4 de Lleida s’ha fet càrrec del cas.

Els fets van tenir lloc cap a les 19.00 hores del dijous de la setmana passada a l’inici de la reunió de propietaris, que va tenir lloc a l’oficina del secretari, que té el seu despatx professional en un dels habitatges de l’edifici. Els denunciants, un home i una dona, van explicar ahir a diari SEGRE que fa temps que hi ha desavinences en el si de la comunitat però que mai s’havia produït un aldarull violent.

Els fets van tenir lloc el dijous de la setmana passada al número 12 del carrer Major

En primer lloc, segons consta a la denúncia, tant el secretari com el president van voler impedir la presència de la denunciant malgrat que tenia l’autorització corresponent. Així mateix, el secretari, sempre segons la versió dels afectats, els va amenaçar i els va dir: “Si no us en aneu us faig fora a hòsties, perquè aquí es fa el que jo dic!”

Posteriorment, segons el denunciant, es va aixecar i es va adreçar cap a ell, el va agafar fortament per un braç i el va estirar en repetides ocasions per fer-lo fora.

A continuació, el secretari es va adreçar cap a la dona i amb la mà aixecada li va dir: “Què vols, que et pegui?” Finalment, els va fer fora a espentes del lloc, segons els afectats, que van presentar una denúncia conjunta davant dels Mossos amb el comunicat mèdic corresponent i l’àudio de l’enregistrament dels fets.

Estava previst que aquesta setmana se celebrés un judici ràpid pels delictes lleus de lesions i amenaces però, finalment, es va ajornar.

tracking