SEGRE

Torre Salses anuncia un multicines amb una sala de luxe i una infantil

Una sala amb jocs, un gran tobogan, i hamaques per veure les pel·lícules amb els menors

El multicines de Torre Salses tindrà una sala de luxe i una infantil

El multicines de Torre Salses tindrà una sala de luxe i una infantilGo Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El projecte de zona comercial que la firma Eurofund Parc Lleida impulsa a Torre Salses, entre els Magraners i la Bordeta, inclou un multicines de nou sales d’última generació amb servei gastronòmic directe a la butaca, tal i com va avançar SEGRE.

Aquest dijous, Eurofund ha anunciat que l'escollida per gestionar el cinema serà l'empresa Yelmo Cines, que incorporarà, a part de la sala de luxe, una sala Junior, la qual incorpora jocs, un gran tobogan, i hamaques per veure les pel·lícules amb els menors.  

Una altra novetat, que ja va anunciar SEGRE, serà la sala Luxury, una sala amb servei directe de restauració a la butaca amb carta de menjar i begudes i butaques àmplies i reclinables. Segons l'empresa, serà “dels cines més moderns” i tindrà com a objectiu “oferir una experiència única quant a comoditat, visionament i serveis de restauració”.

Aquesta àrea entre els Magraners i la Bordeta està des del 2008 urbanitzada, però la idea de fer una zona comercial no va nàixer fins al 2013, encara que la Paeria ho va paralitzar fins a tenir l’estudi comercial. Més tard, l’ajuntament i Eurofund van acordar que el complex comercial tiraria endavant amb la condició de finançar conjuntament el vial Víctor Torres d’accés a la zona, de manera que els promotors de l’àrea comercial aportaran 1,2 milions dels 2,89 que costa l’obra.

El multicines de Torre Salses tindrà una sala de luxe i una infantil

El multicines de Torre Salses tindrà una sala de luxe i una infantilGo Lleida

tracking